klue is not dead

03 oktober 2005

 

Klue is not dead...

...It just smells funny...
Of beter: it hast just been put in a coma by Belgacom.

Of, om een lang verhaal kort te maken: Klue staat op een server bij mij thuis.
Ik ben pas verhuisd en Belgacom beweerde anderhalve maand geleden dat er wat de verhuis van mijn telefoonlijn (voor mijn ADSL) betreft geen enkel probleem was: op 13 september zou mijn oude lijn afgesloten en mijn nieuwe lijn aangesloten worden.
Op 8 september werd mijn oude lijn afgesloten en mijn nieuwe werd niet op 8 september noch op 13 september aangesloten: plots bleken er toch nog "bekabelingswerken" uitgevoerd te moeten worden op mijn nieuw adres.
Er staat nu al 3 weken effectief een tent van Belgacom voor mijn nieuwe voordeur geparkeerd, maar nog steeds geen telefoonlijn. Het aantal keren dat ik al naar hun klantendienst gebeld heb voor een stand van zaken is niet meer op 2 handen te tellen.
Ach ja, ik had Klue ook eerder van een depannage-site kunnen voorzien, maar elke dag opnieuw weer dacht ik: het zal wel gauw in orde komen.

Maar ik mis mijn blog. En ik heb het gevoel dat - als ik een tijdelijk vervangingsblog opzet - het plots niet echt nodig meer zal blijken?
En wie weet leest er bij Belgacom wel een of andere luie bekabelaar klue...

Comments:
yihaaaa, na elke dag trouw te gaan kijken zie ik eindelijk terug licht in de tunnel...even gedacht dat ik blind geworden was :-)
 
poeh ! ik was flink bezorgd..
 
Dat was serieus afkicken! Ik wist niets over deze verdoken verslaving in mezelf!
Ik ben een aantal dagen -bij wijze van zelfhulp groep- naar andere blogs gaan zoeken; zelf hier en daar een 'comment geLeaved', maar ik voelde me zo verdomd verdwaald en thuisloos...heb zelfs postende vrienden persoonlijk om raad gevraagd!
kleu is dead! long live klue!
home sweet home! hehheh
 
Een reactie posten

<< Home

Archives

oktober 2005   november 2005   december 2005  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?